Ben je een echte wijngenieter en weet al het één en ander van wijn? Wil je meer weten over de vele verschillende aspecten van wijn en betere kwalitatieve keuzes kunnen maken? Bekijk hier het aanbod van Wijnworkshops.

Neem voor meer informatie contact op via 020 776 9910 of mail naar info@passion4wines.nl.

Wijnworkshops

Voor de geïnteresseerde wijndrinker die in één avond meer te weten wil komen over wijn.

De wijnworkshop ‘Kennismaken met wijn’ is een leuke en leerzame introductie tot de wijnwereld. De nadruk ligt op het beter en bewuster leren proeven van wijn. Op deze avond proeven en bespreken we 8 wijnen.

Workshop wijn-kaas

Je bent een levensgenieter en wilt graag meer leren over het combineren van wijn en kaas. Ervaar hoe fantastisch, hoe goed, maar ook hoe teleurstellend wijn-kaas combinaties kunnen zijn. Je gaat ervaren waar je op moet letten als je wijn en kaas combineert. Na deze wijn-kaas proeverij in Amsterdam weet jij jouw gasten de perfecte combinaties voor te schotelen.

Wijnproeverij

Wij verzorgen wijn events voor allerlei gelegenheden. Van kleinschalige proeverijen thuis tot grote corporate events inclusief workshop of masterclass. Op kantoor, thuis, op de boot, of elders, van elke proeverij maken we een belevenis waar veel te genieten valt én waar je iets van opsteekt.

Meer informatie

Voor meer informatie over onze docenten of masterclasses neemt u contact met ons op via 020 776 9910 of stuurt u een e-mail naar info@passion4wines.nl.