Wij verzorgen wijn events voor allerlei gelegenheden. Van kleinschalige proeverijen thuis tot grote corporate events inclusief workshop of masterclass. Op kantoor, thuis, op de boot, of elders, van elke proeverij maken we een belevenis waar veel te genieten valt én waar je iets van opsteekt.

Wil je een wijnevent voor je bedrijf of een proeverij op je feest?

Er zijn al wijnproeverijen mogelijk vanaf € 200,- ex BTW voor 8 personen. Voor meer informatie neem vrijblijvend contact op met: info@passion4wines.nl

Het uitgangspunt van de proeverijen van Passion4wines is om meer te genieten van wijn. De proeverijen zijn daarmee geschikt voor iedereen: van de echte wijnkenners tot degenen die niets van wijn weten.

wine events wijn proeverijGenieten van wijn en gezelligheid

Onze leerzame en gezellige proeverijen worden gegeven door Heiko Oberman van Passion4wines. Heiko is een bevlogen verteller en een gedreven presentator: zijn enthousiasme voor wijn is onmiskenbaar en aanstekelijk.

Samen met je collega’s, vrienden en/of familie leer je hoe je meer van wijn kunt genieten. Heiko’s ongedwongen aanpak maakt zelfs van niet-wijndrinkers liefhebbers. In begrijpelijke taal, met humor en alle ruimte voor vragen. Tijdens het proeven worden er kaas en ambachtelijk Frans stokbrood geserveerd. Er is geen verkoop aan verbonden. Het blijft daardoor objectief en onafhankelijk.

Mogelijkheden

Korte (bedrijfs)sessies van een uur tot uitgebreide proeverijen, wij bieden arrangementen die geheel op je wensen worden afgestemd. Denk bijvoorbeeld aan een proeverij in een bepaald thema zoals ‘Bourgogne’ of ‘Bordeaux’ of met uitsluitend mousserende wijnen. Tevens bestaat de mogelijkheid om na de proeverij culinair te genieten in een van de aangesloten restaurants.

Vanaf minimaal 8 deelnemers.
Voor meer informatie en ideeën neem contact op met Passion4wines: info@passion4wines.nl

Wil je na de wijnproeverij meer weten over wijn en dieper ingaan op het leren proeven en herkennen van wijn? Meld je dan snel aan voor wijncursus 2 avonden, wijncursus 5 avonden of wijncursus 9 avonden.