Ben je een echte wijngenieter en weet al het één en ander van wijn? Wil je meer weten over de vele verschillende aspecten van wijn en betere kwalitatieve keuzes kunnen maken? Bekijk hier het aanbod van Wijnworkshops en Masterclasses.

Neem voor meer informatie contact op via 020 776 9910 of mail naar info@passion4wines.nl.

Wijnworkshops

Voor de geïnteresseerde wijndrinker die in één avond meer te weten wil komen over wijn.

De wijnworkshop ‘Kennismaken met wijn’ is een leuke en leerzame introductie tot de wijnwereld. De nadruk ligt op het beter en bewuster leren proeven van wijn. Op deze avond proeven en bespreken we 8 wijnen.

Workshop wijn-kaas

Je bent een levensgenieter en wilt graag meer leren over het combineren van wijn en kaas. Ervaar hoe fantastisch, hoe goed, maar ook hoe teleurstellend wijn-kaas combinaties kunnen zijn. Je gaat ervaren waar je op moet letten als je wijn en kaas combineert. Na deze wijn-kaas proeverij in Amsterdam weet jij jouw gasten de perfecte combinaties voor te schotelen.

Wijnworkshop Loire

De Loire is de langste rivier van Frankrijk. In het gelijknamige wijngebied dat zich uitstrekt langs rivieroevers worden tal van verschillende wijnstijlen gemaakt. Denk aan strak mousserend, volledig zoet, knisperend wit, gastronomische rosé en boerse rode wijnen. Tijdens deze proeverij kammen we de streek uit van Sancerre tot Muscadet.

Na deze workshop weet je de wijnen en stijlen te herkennen waardoor je ook goede wijnspijs combinaties leert maken.

Wijn masterclasses

Tijdens onze wijn masterclass leer je alles wat je wilt en moet weten over wijn. Je leert kwaliteit te herkennen en maakt daardoor betere keuzes bij het bestellen van wijn.

De masterclasses zijn geschikt voor zowel beginnende als gevorderde wijnliefhebbers en worden verzorgd door échte wijnkenners.

Wijnproeverij

Wij verzorgen wijn events voor allerlei gelegenheden. Van kleinschalige proeverijen thuis tot grote corporate events inclusief workshop of masterclass. Op kantoor, thuis, op de boot, of elders, van elke proeverij maken we een belevenis waar veel te genieten valt én waar je iets van opsteekt.

Meer informatie

Voor meer informatie over onze docenten of masterclasses neemt u contact met ons op via 020 776 9910 of stuurt u een e-mail naar info@passion4wines.nl.