Bij Passion4wines zijn vier gedreven, enthousiaste, deskundige en ervaren wijndocenten in dienst die u graag alles vertellen over wijn. De afgelopen vijf jaar zijn we sterk gegroeid, daarom worden de cursusavonden niet alleen meer door oprichter Heiko verzorgd, maar ook door Annelies, Petri en Ans.

Maak kennis met onze docenten

Heiko Oberman

Sinds 1999 ben ik wijnadviseur en richt ik me op verschillende activiteiten in het wijnvakgebied.

Naast het geven van cursussen (SDEN), verzorg ik wijn-spijstrainingen en wijnpresentaties in binnen- en buitenland. Ook treed ik regelmatig op als gastspreker en wine entertainer tijdens corporate events.

Ik word een bevlogen verteller en gedreven presenator genoemd. Mijn enthousiasme en passie voor wijn zijn ongekend en zeer aanstekelijk. Het resultaat is dat mijn passie altijd overslaat op mijn cursisten.

Annelies Kuijs-Boogert

Ik ben Annelies Kuijs-Boogert, sinds 2009 RegisterVinoloog van de Wijnacademie. Tijdens mijn vorige baan bij KLM raakte ik gepassioneerd over wijn. In die tijd heb ik alle wijngaarden en wijnlanden bezocht. Sinds tien jaar werk ik officieel in de wijnwereld.

Momenteel ben ik bezig met de WSET Diploma Course: de meest gerenommeerde internationale wijnstudie.

Mijn favoriete wijnland is Zuid-Afrika. Daar kom ik heel vaak en ken ik de wijngebieden op mijn duimpje. Mijn favoriete wijn is een mooie rijpe Vintage Champagne.

Petri Houweling

Mijn naam is Petri Houweling. Ik vind het heerlijk om jullie enthousiast te maken over wijn. Ik kan er uren over vertellen. Wijn is namelijk een fantastisch product, want het is gemaakt met passie en vakmanschap. En dat proef je! En juist dat wil ik jullie graag leren.

Naast dat ik wijndocent ben, organiseer ik ook wijnreizen naar Frankrijk, werk ik voor PERSWIJN, organiseer ik grote wijnproeverijen en schrijf ik online over mijn wijnbelevenissen. Ook adviseer ik diverse horeca over hun wijnkeuzes.

Ik hoop jullie snel te ontmoeten en mijn enthousiasme over wijn op jullie over te brengen.

Ans van der Weijden

Wijn is mijn lust en mijn leven. In 2008 behaalde ik mijn diploma RegisterVinoloog van de Wijnacademie.

Inmiddels organiseer ik sinds tien jaar wijnproeverijen afgestemd op de wensen van de cliënt. Mijn enthousiasme is door de opleiding gastronomie (wijn-spijs) bij de Academie voor Gastronomie bij De Echoput alleen maar toegenomen.

Elke wijnactiviteit is een nieuwe ervaring en elke wijn heeft een eigen verhaal. Wijn leeft! Het delen van mijn kennis en passie voor wijn met anderen vind ik het leukste wat er is en daarom ben ik docent bij Passion4wines.

Waarom een wijncursus bij Passion4wines volgen?

  • We werken met kleine groepen. Dat is gezellig en geeft ruimte voor persoonlijke aandacht.
  • Er is een vaste wijndocent. Kennis blijft daardoor behouden.
  • De lessen vinden in professionele en sfeervolle ruimtes plaats, die goed bereikbaar zijn voor iedereen.

Onafhankelijk advies

Passion4wines verkoopt zelf geen wijn en heeft geen enkel belang bij het adverteren van bepaalde wijnen, wijnhuizen of retailers, waardoor we onafhankelijk wijnen selecteren en objectief oordelen over de wijnen die we proeven.

Meer informatie

Voor meer informatie over onze docenten of masterclasses neemt u contact met ons op via 020 776 9910 of stuurt u een e-mail naar info@passion4wines.nl.