Ontdek wat cursisten zeggen over onze wijncursussen. Ben je geïnteresseerd in de wijncursus op SDEN 3 niveau? Een van onze cursisten heeft hier uitgebreid verslag van gedaan. Lees het verslag hier.

“Ik wil je dan ook via deze mail ontzettend bedanken voor alle geweldige lessen die je mij hebt gegeven. Met jouw passie en enthousiasme ben ik ondertussen net zo enthousiast over wijn en kan ik nergens anders meer over praten. Ik zie dit dan ook als start van mijn carrière in de wijn en zal niet stoppen met leren tot ik net zoveel weet als jij! Ik hoop je snel weer eens te zien en je bent uiteraard altijd welkom voor een lunch of diner bij restaurant Rijks, de champagne staat koud. 😄 Nogmaals bedankt Heiko.” – Hessel Liefbroer

“Met zijn aanstekelijke enthousiasme en kennis van alles wat mij wijn te maken heeft is het jammer dat de cursus Wijnbrevet alweer afgelopen is. Mijn passie voor wijn is op een nieuw en hoger niveau gekomen. Daar heb ik de rest van mijn leven plezier van. Veel dank Heiko.” – Nick van Ommeren

“Het volgen van deze wijncursus heeft een heel nieuwe wereld voor mij geopend. Ik was altijd al een liefhebber van wijn, maar ik heb wijn nu nog veel meer leren waarderen dankzij Passion4Wines. De cursusavonden zijn een groot plezier om naar toe te gaan. De veelheid aan smaakbelevingen zorgen ervoor dat je binnen een aantal weken al veel beter weet wat de wereld van wijn allemaal te bieden heeft. Want ondanks dat ik voor mijn gevoel al heel wat wijnen gedronken had, werd ik elke les wel weer verrast door een bijzondere wijn. Neem bijv. een LBV port die we proefden… ik wist niet eens dat zulke goddelijke port bestond! Echt een aanrader voor iedereen die nog meer wil genieten van wijn.” – Tori Kok

“Heiko is een inspirerende docent, met een fabelachtige wijnkennis. Hij enthousiasmeert en schenkt echt schoolvoorbeelden van verschillende wijnen om het echte karakter van een bepaalde wijn te leren ontdekken. Hij is bovendien erg tactvol als je, zoals ik, de mist in gaat bij het proeven van een Rioja Crianza. Aanrader!!” – Casper van Dijk

“Erg leuke en leerzame avond gehad. Veel geleerd en het was nog gezellig ook! Heico is een ontzettend leuke verteller, uit alles blijkt zijn enthousiasme voor wijn! Zeker een aanrader.” – Querine Kalma

“De verschillende cursussen zijn erg leuk en leerzaam! Docent Heiko vertelt uit eigen ervaring en zijn zeer ruime kennis. Tijdens meerdere interactieve avonden wordt je meegenomen in de wereld van wijn. Passion4Wines is absolute een aanrader voor iedereen die een wijn-cursus overweegt. Zowel SDEN2 als SDEN3 zijn mij zeer goed bevallen bij deze organisatie.” – Flip Lebon

“Bij passion4wines heb ik sden2 en sden3 gevolgd. De docent, Heiko, kan erg goed en vol passie over wijn vertellen. Hij weet echt veel! Tevens op toepasselijke lokaties. Erg leerzame cursus. Je leert de wijn op een andere manier te benaderen en te waarderen. Heel leuk als je na een aantal lessen de verschillende geuren en smaken begint te herkennen. Zeker een aanrader voor elke wijnliefhebber!” – Edwin Peters

“Heerlijke wijnen geproefd, met hapjes en een gezellige en informele sfeer. Docent was zeer kundig en legde alles duidelijk uit. Aanrader!” – Loraine Scipio